José Manuel Bar, expresident d’ADIDE Federació nou Secretari d’Estat d’Educació

El Consell de Ministres ha aprovat el nomenament de José Manuel Bar Cendón com el nou Secretari d’Estat d’Educació. Després d’ocupar la Direcció General de Planificació i Gestió Educativa i una llarga trajectòria professional com a inspector d’educació, coordinador de demarcació i professor d’ESO i Universitat, entre altres, amb un perfil i una visió global sobre les diferents dimensions de l’educació, José Manuel Bar ha demostrat durant molts anys la seua vàlua per a encapçalar aquest càrrec i liderar els nous reptes educatius que facen realitat una educació més competencial.

Des d’ADIDEPV volem felicitar a José Manuel davant el seu nomenament i recolzar les seues actuacions com a Secretari d’Estat d’Educació.