Noves formacions amb ADIDE obertes

 

           

Des de la Federació d’Associacions d’Inspectors d’Educació d’Espanya, ADIDE-FEDERACIÓ, que porta programant des de fa diversos anys una sèrie de programes de formació, en conveni amb el MEFP, dirigits tant a Inspectores i inspectors d’Educació com a persones docents tant de l’ensenyament públic com privada de nivells no universitaris. Aquests programes de formació, que es desenvolupen en compliment dels fins que té establits ADIDE-FEDERACION, intenten abordar diferents temàtiques d’actualitat en el camp educatiu.

En aquest cas, i en 2021 IV Edició del curs l’avaluació de centres i processos de millora. El paper dels equips directius i de la inspecció educativa (termini inscripció del 15 de maig al 15 d’agost 2021).Període de desenvolupament del curs: de l’1 de setembre al 31 de desembre de 2021

i en 2022 el Curs de: els casos práctics de la inspecció d’educació (Del 1 de febrero al 31 de mayo de 2022). La preinscripció d’aquest curs és del l’1 de noviembre de 2021 al 15 de enero de 2022.

Cursos reconegut pel Ministeri d’Educació i Formació Professional (120 hores)