La inspecció d’educació com agent de canvi que promou millores en educació

Hui ens escriu Sonia IbáñezSonia, la paraula és teua:


Ara fa més de 3 mesos que ADIDE-FEDERACIÓ va realitzar el XVI Congrés estatal de la inspecció d’Educació a la ciutat de València sota el lema: «Caminando hacia la mejora global».

Va ser una trobada de més de tres centenars d’inspectors i inspectores de l’estat espanyol.

Per la rellevància i singularitat del congrés vam comptar amb la presència i participació de diferents representants del govern tant a nivell autonòmic com estatal. Així doncs, el congrés va estar inaugurat per la pròpia Ministra d’Educació i Formació Professional Na Pilar Alegria i clausurat per la Consellera d’Educació i Formació Professional Na Raquel Tamarit. I va ser el propi Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional En Miguel Soler qui va iniciar les ponències, fent-se càrrec d’una que versà sobre «La Inspecció d’Educació en el nou marc de la Formació Professional».

Després de 3 intensos dies amb ponències i meses de debat amb diferents professionals, al mateix Congrés vam fer la presentació de les conclusions provisionals. Conclusions que van girar al voltant de l’acrònim del propi lema del Congrés: «Caminando hacia la mejora global».

Si no vas poder assistir al Congrés et convidem a visualitzar els vídeos dels diferents moments comentats a aquest post que pots trobar als enllaços, i si ens vas acompanyar pot ser un bon moment per a reviure-los.

En properes setmanes us enllaçarem els vídeos d’altres actes rellevants com van ser taules rodones i ponències al voltant del paper de la inspecció d’Educació en la consecució de millores en el sistema educatiu.

Tota la informació al XVI Congrés ADIDE-FEDERACIÓ la trobaràs en AQUESTA SECCIÓ WEB.


Salutacions cordials.

ADIDE-PV