Infografía del decàleg per a una inspecció d’educació més ètica i reflexiva

Amb orgull volem compartir amb totes i tots el decàleg que va incloure el company Pablo Ortega, inspector en cap de la Direcció Territorial d’Alacant a la formació per als nous inspectors i inspectores de recent incorporació a les diferents Direccions Territorials del País Valencià. Aquesta formació es va iniciar el darrer dimarts dia 2 de febrer del 2021 amb una ponència estel·lar a càrrec de Pablo Ortega que va convidar els assistents a reflexionar sobre la pràctica de la inspecció d’educació,va impulsar el canvi i la millora de les actuacions de la inspecció, així com del procés d’assessorament i acompanyament als centres educatius, obrint la nostra tasca a la reflexió, l’escolta activa, l’empatia, el bon clima de col·laboració i davant de tot afavorint les solucions i la proactivitat de les persones en positiu, encarant el dia a dia cap a la cerca i trobada de referències compartides i així assegurant un vincle comú com a institució.

Fes clic al següent enllaç per accedir a la infografia: Decàleg per a una inspecció d’educació ètica i reflexiva. Ponència de Pablo Ortega, inspector en cap d’Alacant